Važna vest za navijače "večitih": Poznato kada startuje Evroliga

Crvena zvezda i Partizan ostaju deo Evrolige

17.06.2024. 21:00
  • Podeli:
nedovic-6644fe3b1ee9b.webp Foto: TANJUG/ MARKO ĐOKOVIĆ

Košarkaška Evroliga objavila je datum početka takmičenja u sezoni u narednoj sezoni.

Elitno evropsko takmičenje počeće u četvrtak, 3. oktobra.

U međuvremenu, Evroliga je objavila imena učesnika u predstojećoj sezoni, a to su: Real Madrid, Barselona, Baskonija, Panatinaikos, Olimpijakos, Asvel, Monako, Pariz, Fenerbahče, Anadolu Efes, Olimpija Milano, Virtus Bolonja, Makabi Tel Aviv, Žalgiris, Bajern Minhen, Alba Berlin, Partizan i Crvena zvezda.

Ovo će biti 25. sezona u modernoj istoriji Evrolige, a titulu brani Panatinaikos.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()