Stojković oštro Bogdanoviću: Informiši se, pogledaj neku utakmicu

Velika bura nakon debakla reprezentacije Srbije

26.06.2024. 16:47
  • Podeli:
Vladimir Stojković-644d071557f88.webp Foto: Profimedia

Bivši reprezentativac Srbije Vladimir Stojković je nakon meča Srbije i Danske kritikovao sve komentatore i fudbalske analitičare.

 Njemu su zasmetali komentari posle eliminacije Srbije sa Evropskog prvenstva.

"Ja slušam Radeta Bogdanovića. Volim te ljude koji imaju hrabrosti i dosta toga kaže kako jeste. Ali, u poslednje vreme, malo je osetio narod, postao je populista i osetio je šta narod voli. U nekim situacijama, malo preteruje. Mogu da shvatim da ne ceni saudijsku ligu. Ali, prvo moraš da se informišeš, da pogledaš neku utakmicu. Ne igra se fudbal samo u Nemačkoj. Tako da, mislim da treba malo da se posveti, ako ga zanima fudbal, da vidi koliko je Sergej pretrčao, koliko je Mitar pretrčao", rekao je Stojković u "Sportlajtu".

FOTO: UNA

Potom, kritikovao je i komentatore fudbalskih utakmica.

"Slušam komentatore na RTS-u. Večeras sam prvi put pojačao ton pošto je Aca bio komentator. Sve ove ostale msanjim i gledam bez tona. Toliko sam nebuloza čuo. Komentator je rekao da je Stančiu, koji igra u saudisjkoj ligi, u Damaku, da je 'izgubio dribling i pas'. Sreća što je i dalje živ. Ne mogu to da dopustim. Komentatori su nam postai anilitičari, više nego komentatori. Koriste izraze koji nisu sportski. Ti treba ljude koji gledaju utakmicu da informišeš kako teče utakmica, na neki, narodski način, narodskim rečnikom. Ne treba da izmišljamo toplu vodu i da budemo treneri, budite komentatori", istakao je golman.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()