Zvezda se odmah oglasila zbog Pešićevog spiska: Moćna poruka "Orlovima" pred Pariz

Jaka poruka crveno-belih

23.07.2024. 12:20
  • Podeli:
srbija Dusan MilenkovicATAImages-669f81945bda2.webp Foto: Dusan MilenkovicATAImages

 Selektor Košarkaške reprezentacije Srbije, Svetislav Pešić objavio je spisak 12 košarkaša koji će otići na Olimpijske igre u Parizu i boriti se da donesu medalju našoj zemlji.

Na spisku su završili:

 Aleksa Avramović, Vasilije Micić, Bogdan Bogdanović, Marko Gudurić, Vanja Marinković, Ognjen Dobrić, Nikola Jović, Filip Petrušev, Nikola Jokić, Nikola Milutinov, Uroš Plavšić i Dejan Davidovac.

Po objavljivanju spiska javila se i KK Crvena zvezda, koja je na društvenim mrežama ostavila kratku, ali jaku poruku Orlovima.

"Srećno na Olimpijskim igrama i da nam se vratite sa medaljom", napisao je klub sa Malog Kalemegdana.

Inače, tri Zvezdina igrača su se našla na selektorovom spisku za Pariz. U pitanju su Ognjen Dobrić, Dejan Davidovac i Uroš Plavšić, a po svemu sudeći i Petrušev će ponovo obući crveno-beli dres.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()