Trener Partizana ponosan: "Inspirisali smo druge klubove da rade kao mi"

Pored Partizana i Panatinaikosa na turniru će igrati i Anadolu Efes i Makabi Tel-Aviv

18.09.2024. 15:27
  • Podeli:
Željko Obradović-651525ba50693.webp Foto: Jadranka Ilić/Tanjug

Trener Partizana Željko Obradović govorio je za grčke medije uoči turnira u Atini, "Pavlos Janakopulos".

Pored Partizana i Panatinaikosa na turniru će igrati i Anadolu Efes i Makabi Tel-Aviv.

Trener Partizana je izrazio zadovoljstvo što je ponovo u Atini, svojoj "drugoj kući" i što će voditi ekipu na turniru posevećenom čoveku koga mnogo poštuje, a istakao je i da mu je veoma drago što i drugi klubovi počinju da organizuju ovakve spektakularne turnire na otvorenom.

"Ovaj turnir je nešto veoma slično onome što smo mi organizovali pre godinu dana sa Fuenlabradom na Tašmajdanu. Bila je divna atmosfera i ceo svet je video taj spektakl. To je bilo zaista nešto posebno. Mislim da je ono što smo mi razradili pre godinu dana sada inspirisalo druge klubove da urade nešto slično. I zbog toga smo ponosni jer smo napravili prvi korak ka organizaciji utakmica na otvorenom", rekao je Obradović.

 

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()