Alkaraz pred četvrtfinale: Gledam Novakove mečeve, a volim da igram protiv Saše

Sve je radilo za mene, iako je Miša išao do granica svaki poen, rekao je španski teniser

22.01.2024. 13:43
  • Podeli:
Karlos Alkaraz-65ae617c39605.webp Foto: AP Photo/Andy Wong/Tanjug

Španski teniser Karlos Alkaraz je savladao Miomira Kecmanovića posle samo jednog sata i 48 minuta u osmini finala Australijan opena sa 3:0 (6:4, 6:4, 6:0), čime je zakazao četvrtfinalni duel sa Aleksandrom Zverevim.

Svestan je Alkaraz koliko je dobar meč odigrao i zaista mu je sve išlo od ruke i nije imao problem protiv Srbina.

"Sve je radilo za mene. Miša je išao do granica svaki poen. Imao je teške mečeve pre ovoga, nije bio fizički sigurno na 100 odsto. Gurao sam priču na fizičku stranu, na trčanje, dobar meč za mene. Osećam se sve bolje i bolje, ovde na "Rod Lejveru" se osećam ugodno i navikao sam se. Ljudi u Melburnu su jako dragi, osećam se kao kod kuće i nadam se da ću nastaviti u ovom pravcu".

Otkrio je Alkaraz i svoj ritual pred spavanje.

"Svaku noć pre spavanja jedem suši. Imam omiljeni restoran, probam razne stvari. Suši je prava stvar".

Na kraju, dotakao se Alkaraz i tenisa kao sporta, gde je otkrio da često gleda mečeve Novaka Đokovića.

"Volim tenis. Gledam svaki meč koji mogu. Volim da gledam Medvedeva, Novaka, Sinera, oni izađu na teren i daju sve od sebe. Zaista volim tenis, a oni su najbolji igrači sveta. Ako budem na ovom nivou, imam dobre šanse u nastavku turnira. Biće teško, volim da igram protiv Saše. Daću sve od sebe", rekao je Alkaraz.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()