Đoković o bolnom porazu: "Incident sa flašicom, ravnoteža, nisam isti igrač"

Đoković je ponovio da je situacija sa flašicom definitivno bila nesrećan slučaj

12.05.2024. 18:17
  • Podeli:
Tan2024-05-1216232256_8 novak đoković AP PhotoAlessandra Tarantino-6640eb5a1981a.webp Foto: Tanjug/AP Photo/Alessandra Tarantino

Najbolji teniser sveta Novak Đoković nije uspeo da se plasira u osminu finala Mastersa u Rimu, pošto je danas u trećem kolu poražen od Čileanca Alehandra Tabila 6:2, 6:3.

"Da budem iskren, ne znam da li je incident sa flašicom uticao, moram da proverim. Imao sam baš lagan trening u subotu, nisam osećao ništa, ali nisam se ni osećao isto", rekao je najbolji teniser sveta Novak Đoković posle poraza.


"Danas, pod velikim stresom, bilo je baš loše, ne u smislu bola, već u smislu ravnoteže. Nije bilo koordinacije. Bio sam potpuno drugačiji igrač od onog od pre dve večeri. Ne znam, možda je imalo uticaj. Moraću da uradim medicinske testove da vidim šta se dešava", rekao je Đoković na konferenciji za medije.

Đoković je ponovio da je situacija sa flašicom definitivno bila nesrećan slučaj, ali da je posle svega izvesno da ipak nije sve u redu.

Na pitanje kako vidi svoje šanse u Parizu, Đoković je bio kratak.

"Da bih imao ikakve šanse da pobedim na Rolan Garosu moralo bi sve da bude bolje", poručio je Đoković.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()