Đoković stiže u Pariz: Izlazi pred novinare sa ostalim srpskim sportistima

Konferencija za medije srpskog tima održaće se sutra od 12 sati

24.07.2024. 12:02
  • Podeli:
Tan2024-07-0417462221_2 novak djoković AP PhotoKirsty Wigglesworth-6686f010a6a41.webp Foto: Tanjug/AP Photo/Kirsty Wigglesworth

Najbolji srpski teniser Novak Đoković tokom današnjeg dana doputovaće u Pariz, a sutra će izaći pred medije na zvaničnoj konferenciji Olimpijskog tima Srbije.

Đoković na svojim petim Igrama želi da osvoji jedinu titulu koja mu nedostaje, a upravo zbog želje da bude maksimalno fokusiran neće biti smešten u olimpijskom selu.

Konferencija za medije srpskog tima održaće se sutra od 12 sati u glavnom Medija centru, a sem Đokovića govoriće vaterpolista Nikola Jakšić, odbojkašica Tijana Bošković, predsednik OKS Božidar Maljković, generalni sekretar Đorđe Višacki i šef Misije Sonja Vasić.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()