Ogroman peh: Hurkač zbog povrede kolena propušta ostatak sezone

Poljak je trenutno sedmi teniser sveta

25.07.2024. 15:35
  • Podeli:
Hubert Hurkač-652bcbd748bfc.webp Foto: AP Photo/Andy Wong/Tanjug

Poljski teniser Robert Hurkač saopštio je danas da će zbog povrede kolena propustiti ostatak sezone.

Hurkač je objasnio da su mu doktori preporučili da ne igra tenis sve do januara 2025. godine i Australijan opena.

"Borili smo se za to da igram na Olimpijskim igrama, ali nije išlo. Nisam mogao. Bilo bi previše opasno da odmah posle povrede igram u Parizu. Razgovarao sam sa doktorima i osam od deset njih je reklo da je najrealnije da igram tek u Australiji naredne godine", rekao je Hurkač, prenosi Eurosport.

Poljski teniser se zbog povrede kolena prethodno povukao sa Olimpijskih igara u Parizu.

Hurkač je trenutno sedmi teniser sveta, što mu je najbolji plasman u karijeri.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()