Drugi na Centralnom terenu: Poznato u kom terminu Novak Đoković izlazi na teren

Srbin započinje novu poteru za 25. Grend slem titulom u karijeri

01.07.2024. 16:50
  • Podeli:
novak đoković, vimbldon, 27 jun 2024 - foto Reuters-66806e7f05f71.webp Foto: Reuters

U prvoj rundi Vimbldona, srpski teniser Novak Đoković odmeriće snage sa Čehom Vitom Koprivom u utorak.

Ovaj meč je drugi na centralnom terenu posle duela između Čehinje Markete Vondrouševe i španske teniserke Džesike Buzas Maneiro.

Novak će 2. jula istrčati na Centralni teren, ne pre 16.30 časova i započeti novu poteru za 25. Grend slem titulom u karijeri.

Češki predstavnik nije u najboljih 100 tenisera sveta, više se takmiči na Čelindžerima, a sada će po prvi put imati priliku da igra protiv Đokovića.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()