Vlasnik hotela drakonski kažnjen u Grčkoj: Zbog onoga što je radio mora da plati 20.000 evra

Evo šta mu se sve stavlja na teret

03.07.2024. 16:02
  • Podeli:
grčka plaža more pixabay-6638841616edb.webp Foto: Pixabay

Vlasnik jednog hotela u Pefkohoriju kažnjen je sa 20.000 evra jer je, kako je otkrila organizacija za zaštitu životinja "Animal Rescue and Defence Squad", dva papagaja iskorišćavao u komercijalne svrhe na plaži.

"Uz saradnju svih nas uklonjena su dva papagaja are, koji su se koristili za zaradu na plaži Pefkohori. Podneta je tužba za pasivno zlostavljanje i po nalogu tužioca Halkidikija životinje su uklonjene i izrečene su administrativne kazne u iznosu od 20.000 evra", navodi se u saopštenju organizacije za zaštitu životinja, prenosi ERT.

Kako je navedeno u pritužbi, privatnik je imao ograđeni prostor u blizini plaže gde su se nalazila dva papagaja.

Prolaznici bi zastajali, on bi papagaje stavio na rame, fotografisao turiste i to naplatio 10 evra. 

Kako je ERT naveo, privatnik je podsekao krila papagajima kako ne bi odleteli.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()