Sabalenka reagovala na pitanje o Srbiji: Ovo je najbolja stvar koju sam čula

Beloruskinja je u sjajnim odnosima sa našim Novakom Đokovićem

01.06.2024. 16:53
  • Podeli:
sabalenka-663299ea0591c.webp Foto: AP Photo/Manu Fernandez

Jedna od najboljih teniserki sveta, Beloruskinja Arina Sabalenka je odgovarala na pitanja novinara u Parizu, a jedno se ticalo fanova u Srbiji.

Ona je savladala Paulu Badosu sa 2-0 na Rolan Garosu, a nakon toga se družila sa novinarima. Na pitanje kako komentariše  činjenicu da ima mnogo Srba među njenim fanovima, oduševljeno je reagovala.

"Znate, ovo je najbolja stvar koju sam čula, neverovatno je. Otvorena sam, povezana sa ljudima. Pokazujem život na terenu i van njega. Stvarno je sjajno da čujem ovako nešto, motiviše me da nastavim da radim i da guram sebe da budem bolja. Možda ću jednog dana shvatiti i da sam bila inspiracija i da sam pomogla nekima u teškim momentima. Lepo je stvarno znati da ima više pozitivnih nego negativnih stvari koje pišu o meni, pošto je ranije bilo drugačije. Srećna sam što stvari sad idu u drugom smeru", rekla je Sabalenka.

Poznato je da je Sabalenka u sjajnim odnosima sa Novakom Đokovićem, sa kojim se često zabavlja na treninzima, pa je možda i zbog toga posebno draga srpskim navijačima.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()