Spreman za Pariz: Novak Đoković se oglasio pred Olimpijske igre

Zlato na Olimpijskim igrama brani Aleksandar Zverev

22.07.2024. 08:35
  • Podeli:
Novak Đoković1-65af99a6c6998.webp Foto: AP Photo/Asanka Brendon Ratnayake/Tanjug

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković obavlja završne pripreme pred Olimpijske igre u Parizu. Srbin će na terenima Rolan Garosa pokušati da na petim Igrama u nizu osvoji olimpijsko zlato.

On u svojoj kolekciji ima olimpijsku bronzu osvojenu u Pegingu 2008. godine, dok je u Rio de Žaneiru ispao na startu turnira.

Pre tri godine u Tokiju Aleksandar Zverev ga je zaustavio u polufinalu, a kasnije je izgubio u borbi za bronzu.

"Pripreme za Olimpijske igre. Ko je uz mene?", napisao je Đoković na Instagramu uz nekoliko objavljenih fotografija.

Olimpijske igre u Parizu počinju 26. jula i trajaće do 11. avgusta.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()