U kakvim su odnosima Đoković i Alakaraz: Španski teniser nikad iskreniji

Đoković (37) je u sedam međusobnih duela pobedio 21-godišnjeg Španca četiri puta.

29.08.2024. 07:30
  • Podeli:
karlos alkaraz, novak đoković, 4 avg 2024 - foto Reuters-66afc975edcc2.webp Foto: Reuters

 Španski teniser Karlos Alkaraz rekao je da on i Novak Đoković imaju "stvarno dobro prijateljstvo" van terena.

"Kad izađemo na teren, nema prijateljstva, ali posle toga, van terena, imam zaista dobre odnose sa mnogo igrača, a jedan od njih je i Novak", rekao je Alkaraz u razgovoru s novinarima posle plasmana u drugo kolo Ju Es opena u Njujorku.

Nekoliko novinarskih pitanja odnosilo se na njegov odnos sa Đokovićem, koga je pobedio u finalu Vimbldona, ali od koga je zatim izgubio u finalu Olimpijskih igara. 

„Svaki put kad smo se suočili, bio je to zaista dobar i intenzivan meč", rekao je Alkaraz.

Zatim je govorio o odnosu sa srpskim teniserom van terena.

 "Imamo stvarno dobro prijateljstvo van terena. Mnogo pričamo svaki put kad se vidimo u svlačionici", dodao je Alkaraz.

Đoković (37) je u sedam međusobnih duela pobedio 21-godišnjeg Španca četiri puta.

Alkaraz je prethodne noći  savladao Kineza Tu Lija rezultatom 3:1 (6:2, 4:6, 6:3, 6:1) u prvom kolu Ju Es opena, a u drugom će mu rival biti Holanđanin Botik van den Zandshulp. Španac je šampion Ju Es opena iz 2022. godine.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()