Zvanično: Nakon skandala sa dopingom, Siner doveo Novakovog bivšeg trenera

Siner je napravio promene u timu nakon afere sa dopingom

13.09.2024. 23:59
  • Podeli:
novak đoković, janik siner - 26 jan 2024 - profimedia-6682561893a78.webp Foto: Profimedia

Kako je potvrdio italijanski "Skaj", italijanski trener Marko Paniki novi je član tima najboljeg tenisera sveta Janika Sinera.

Inače, nedavno je "Gazeta" prenela glasinu da Siner planira imenuje novog kondicionog trenera i fizioterapeuta, umesto Umberta Ferare i Đakoma Naldija, koje je otpustio posle afere sa pozitivnim testovima na klostebol.

Taj list je preneo, da će  Paniki postati stalni član Sinerovog tima, dok se još pregovaralo i sa Novakovim bivšim fizijom, Klaudijom Cimaljom.

"Siner je sjajna atleta, u fizičkom smislu ga poredim sa Novakom", rekao je nedavno Paniki u intervjuu za "Skaj".

Italijan je siguran na čelnoj poziciji ATP liste sa 11.180 bodova, ali želi da obezbedi vrh i godinu završi na najbolji mogući način.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()