Lančani sudar na autoputu kod Geneks kule, povređene dve osobe

Saobraćaj se na tom delu auto-puta sada odvija normalno

04.06.2023. 15:46
  • Podeli:
policija-rotacija_svjetlo-646a29ea00ca9.webp Foto: Pixabay

U lančanom sudaru koji se oko 12 sati dogodio na auto-putu Beograd - Niš, nedaleko od kule Geneks na Novom Beogradu, povređene su dve osobe.

U sudaru su učestvovala četiri automobila, a dve povređene osobe prevezene su u Urgentni centar, rečeno je za N1 u MUP-u Srbije.

Na vozilima je pričinjena veća materijalna šteta.

Saobraćaj se na tom delu auto-puta sada odvija normalno.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()