Mitrović ostavio Ronalda da grca u suzama na travi: Srbin podigao još jedan trofej - scene za nevericu

Kristijano Ronaldo je završio sezonu bez trofeja i rasplakao se posle meča

01.06.2024. 08:39
  • Podeli:
aleksandar mitrovic al hilal reuters-665ac20be7933.webp Foto: Reuters

Fudbaleri Al Hilala osvojili su duplu krunu u Saudijskoj Arabiji, pošto su u finalu Kupa savladali Al Nasr rezultatom 1:1 - penalima 5:4.

Aleksandar Mitrović doveo je Al Hilal u vođstvo u sedmom minutu, 40. golom u sezoni, a izjednačio je Ajman Jahija u 88. minutu.

Al Hilal je meč završio sa devet igrača (isključeni Ali Al-Bulahi i Kalidu Kulibali), a Al Nasr sa 10 jer je crveni karton dobio golman David Ospina.

Mitrović je pogodio i u penal seriji, a junak je bio marokanski golman Junis Bonu, koji je odbranio tri penala.

Kristijano Ronaldo je na taj način završio sezonu bez trofeja i rasplakao se posle meča. On je odmah nakon meča pao na teren u suzama, potom je dugo plakao i na klupi dok su Mitrović i družina slavili duplu krunu.

Sergej Milinković-Savić nije igrao zbog crvenog kartona u polufinalu.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()