Pritvor od 30 dana zbog nasilja u porodici: Osumnjičen da je pijan tukao suprugu

Sud je odluku doneo na predlog Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu

26.11.2023. 16:51
  • Podeli:
pritvor hapšenje policija mup rs-6409913e9ae63.webp Foto: MUP RS

U prostorijama Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu danas je saslušan, u prisustvu branioca, S. U. (1970) zbog postojanja sumnje da je  24. novembra u Novom Beogradu izvršio krivično delo Nasilje u porodici.

Osumnjičeni je u alkoholisanom stanju, sa 2,44 promila alkohola u krvi, ugrozio telesni integritet svoje supruge, tako što ju je više puta udario nanevši joj tom prilikom lake telesne povrede u vidu modrica po nogama, navedeno je u saopštenju tužilaštva.

Treći osnovni sud u Beogradu je na predlog Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu osumnjičenom odredio pritvor u trajanju od 30 dana.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()