Teška nesreća u Gornjem Milanovcu: Muškarac skakao sa stene, sa teškim povredama kičme prevezen u bolnicu

Nesreća se dogodila na jednom od kupališta

17.06.2024. 18:52
  • Podeli:
Hitna pomoć shutterstock-6464a965a53db.webp Foto: Shutterstock

Na jednom od improvizovanih kupališta u okolini Gornjeg Milanovca, došlo je do incidenta kada je muškarac star 35 godina skakao sa stene u vodu i tom prilikom je teže povređen.

Vozilom Hitne pomoći prevezen je u Opštu bolnicu u Čačku.

"Mladić starosti 35 godina povređen pri padu sa stene primljen na Urgentno prijemno odeljenje sa teškim telesnim povredama vratne kičme", kažu iz Opšte bolnice u Čačku.

Njegovo zdravstveno stanje se sve vreme prati, još uvek nje poznato da li će zbog težine povreda biti potrebno prebaciti pacijenta u drugu zdravstvenu ustanovu.

Prema nezvaničnim informacijama, do nezgode je došlo u selu Koštunići, prenosi Blic.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()