Za dlaku izbegnuta tragedija: Spašen državljanin Srbije kod Čanja, izgubio kontrolu nad čamcem

Kako je saopšteno iz UPSUL, incident se dogodio sinoć u blizini Čanja, dva muškarca su bila vidno iscrpljena i pružena im hitna medicinska pomoć u Baru

25.07.2024. 10:19
  • Podeli:
spasavanje crna gora more Uprava pomorske sigurnosti i upravljanja lukama-66a20a503c5a4.webp Foto: Uprava pomorske sigurnosti i upravljanja lukama

 Državljanin Crne Gore i državljanin Srbije spašeni su pošto im se na čamcu zamotao kanap oko propelera, zbog čega nisu mogli da upravljaju čamcem, saopštila je Uprava pomorske sigurnosti i upravljanja lukama.

Kako je saopšteno iz UPSUL, incident se dogodio sinoć u blizini Čanja, dva muškarca su bila vidno iscrpljena i  pružena im hitna medicinska pomoć u Baru.

Dva spasilačka čamca ispovila su iz Luke Bar nakon poziva Granične policije da je plovilu u blizini Čanja potrebna pomoć na moru.

Uprkos nepovoljnim vremenskim uslovima i jakom vetru, spasilački timovi uspeli su da lociraju čamac i zbrinu članove posade.

Čamac je bezbedno vezan na pristanište na zapadnom delu čanjske plaže, preneo je portal RTCG.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()