Dron dugo putovao: Ukrajinci pogodili ruski strateški bombarder na aerodromu na severu Rusije

Aerodrom sa kojeg poleću ruski strateški avioni za lansiranje raketnih napada nalazi se 1.800 kilometara od ukrajinske granice

27.07.2024. 14:32
  • Podeli:
Tupoljev Tu-22M-3_ruski bombarder_Foto Wikimedia Dmitriy Pichugin-64e4aabe06595.webp Foto: Wikimedia / Dmitriy Pichugin

Ukrajinski dronovi pogodili su ruski strateški dugodometni bombarder Tu-22M3 na vojnom aerodromu u Olenji na severu  Rusije, javlja Ukrajinska pravda pozivajući se na izvor iz obaveštajnih službi.

Izvor je precizirao da je napad izveden na osnovu podataka ukrajinskih obavešajnih službi na vojnom aerodromu Olenja u blizini grada Olenegorsk na krajnjem severozapadu Rusije, prenosi Rojters.

Aerodrom sa kojeg poleću ruski strateški avioni za lansiranje raketnih napada na Ukrajinu nalazi se 1.800 kilometara od ukrajinske granice.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()