Tragedija u Americi: Devojka ostala paralisana nakon vežbanja joge

Uradila je pogrešan pokret

23.08.2024. 16:11
  • Podeli:
joga pixabay-64fa23926389d.webp Foto: Pixabay

Ebi Vajs iz Kalifornije ostala je paralisana od vrata naniže nakon komplikovanog pokreta koji je pokušala da izvede vežbajući jogu.

Ebi je bila strastveni zaljubljenik u vežbanje, a posebno je volela akrojogu koja kombinuje jogu i akrobatiku, prenosi britanski Miror.

Upravo pokušavajući da izvede zahtevan pokret akrojoge ona je u junu pala i povredila kičmeni stub nakon čega je ostala paralisana i potrebna joj je celodnevna nega.

 Njena porodica, prijatelji, kao i čitava zajednica ostala je u neverici nakon nesreće i nastoji da joj pomogne.

Ebin otac kaže da je imala veliku strast prema aktivnosti na otvorenom prostoru, posebno prema akrojogi, pa joj je sada utoliko teže da podnese svoje novo stanje.

On je ispričao da pre nezgode nije znao šta je to akrojoga, a da je znao kakve sve vrste pokreta Ebi radi rekao bi joj da prestane sa tim.

“Mislim da me, ipak, ne bi poslušala”, zaključio je on.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()