Još uvek bez angažmana: Serhio Ramos odbio ponudu Botafoga

On je imao prevelike finansijske zahteve

12.09.2024. 22:30
  • Podeli:
ramos-66701f161ddad.webp Foto: AP Photo/Fermin Rodriguez

Nekadašnji fudbalski reprezentativac Španije Serhio Ramos odbio je da nastavi igračku karijeru u brazilskom Botafogu, pošto je bio nezadovoljan finansijskom ponudom.

Ramos (38) je trenutno bez angažmana, pošto mu je na kraju prošle sezone istekao ugovor sa Seviljom.

Specijalizovani fudbalski sajt Gol navodi da je španski fudbaler pregovarao sa Botafogom, ali do dogovora nije došlo pošto je Ramos imao prevelike finansijske zahteve.

Ramos je pored Sevilje igrao za Real Madrid i Pari Sen Žermen. Za reprezentaciju Španije je od 2005. do 2021. godine odigrao 180 utakmica i postigao je 23 gola.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()