Tramp donirao 5.000 dolara za kampanju Kamale Haris za reizbor 2014.

Bajden se u nedelju povukao iz predsedničke trke

22.07.2024. 22:14
  • Podeli:
donald tramp, 16 jul 2024 - foto Reuters (2)-669763703e1d2.webp Foto: Reuters

 Bivši američki predsednik Donald Tramp donirao je 5.000 dolara  za kampanju Kamale Haris za reizbor 2014. godine za kalifornijsku državnu tužiteljku, saopštio je demokratski kongresmen iz Floride DŽared Moskovic.

On je objavio na X mreži fotografiju čeka s Trampovom donacijom Haris, nazivajući ga "mudrim ulaganjem".

Američki predsednik Džozef Bajden je prethodno objavio da se povlači iz trke za reizbor i podržao je svoju potpredsednicu Jaris da zauzme njegovo mjesto u borbi protiv Trampa. 

Tramp je nakon te odluke rekao da misli da će potpredsednicu Kamalu Haris lakše pobediti nego što bi pobedio Bajdena, a republikanski kandidat za potpredsednika SAD Džej Di Vens optužio je Haris da je "lagala" o mentalnim sposobnostima američkog predsednika Džozefa Bajdena. 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()