Užas na aerodromu u Atlanti: Dve osobe poginule nakon eksplozije gume na avionu

Jedan radnik kompanije Delta i izvođač radova poginuli su na licu mesta

27.08.2024. 18:58
  • Podeli:
vazdušni saobraćaj, kontrola leta, avioni, aerodrom, kontrolni toranj, radar, avio-saobraćaj shutterstock-65e1f75b64754.webp Foto: Shutterstock

Dve osobe su poginule nakon što je eksplodirala guma aviona Delta Boing na međunarodnom aerodromu Hartsfild-Džekson u Atlanti.

Jedan radnik kompanije Delta i izvođač radova poginuli su na licu mesta, dok je treća osoba zadobila teške telesne povrede.

Incident se dogodio u zoni održavanja aerodroma u utorak nešto posle pet sati ujutru, prenose američki mediji.

Avion Boing 757 stigao u Atlantu iz Las Vegasa u nedelju uveče, javila je WSB-TV.

Inače, kompanija Delta odgovorna je za održavanje svih aviona aviokompanije, a Atlanta služi kao globalno sedište, opslužujući više od 200 ruta širom sveta.

Incident se dogodio samo nekoliko meseci nakon što je još jedan avion Delta Boing izgubio nosni točak dok je pokušavao da poleti sa istog aerodroma.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()