Zelenski: Spreman sam za saradnju s Trampom ako pobedi na izborima

Ne plaši se toga ukrajinski lider

15.07.2024. 15:34
  • Podeli:
volodimir zelenski, donald tramp, 25 sept 2019 - foto profimedia-65ab730077c78.webp Foto: Profimedia

Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski saopštio je danas da je spreman da sarađuje sa bivšim predsednikom SAD Donaldom Trampom ako bude pobedio na predstojećim predsedničkim izborima u novembru.

''Ako gospodin Donald Tramp postane predsednik, sarađivaćemo. Ne plašim se toga'', rekao je Zelenski, prenosi Interfaks.

On je ocenio da je Republikanska stranka ''drugačija'' od Demokratske, a čiji je član predsednik SAD Džozef Bajden, ali je i dodao da i većina Republikanaca ''podržava Ukrajinu i njen narod''.

''Imamo dvostranačku podršku i imamo jake odnose sa američkim političarima koji predstavljaju Republikansku partiju'', rekao je Zelenski.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()