Dvanaesti igrač, ali otrovni: Reptil odložio početak fudbalske utakmice

Nakon polučasovnog kašnjenja, meč je održan bez drugih incidenata.

18.09.2023. 23:26
  • Podeli:
fudbal, lopta, teren pixabay-6508b02f1c848.webp Foto: Pixabay

Početak utakmice trećeg kola Ženske lige australijskog fudbala odložen je iz prilično bizarnog razloga – na terenu je bila zmija. Reptili su redovni posetioci raznih manifestacija u tom delu sveta, ali je ovog puta gmizavac morao da bude uklonjen pre početka susreta jer je u pitanju bila zmija otrovnica.

Otrovna zmija odložila je početak utakmice u australijskom fudbalu u Blektaunu, dok su igračice i publika strpljivo sačekali da je stručno lice ukloni sa terena.

Crna zmija sa crvenim trbuhom, za koju Australijski muzej kaže da će ujesti samo pod ekstremnim okolnostima, primećena je na terenu neposredno pred zakazani početak susreta timova Ženske lige australijskog fudbala – GWS džajentsa (Greater Western Sydney Giants) i Tigrova iz Ričmonda (Richmond Tigers).

„U jednom ćošku terena nalazi se mala crna zmija sa crvenim stomakom. Zbog bezbednosti svih ovde moramo nakratko da zaustavimo utakmicu“, objasnila je razloge odlaganja početka susreta Brijana Harvi, šefica ženskog tima Džajentsa.

Kada je hvatač zmija stigao, podigao je zmiju držeći je za rep, sačekao da je kamere snime, stavio je u specijalnu vreću i odneo sa terena.

Nakon polučasovnog kašnjenja, meč je održan bez drugih incidenata. Tigrice iz Ričmonda pobedile su sa 19 poena prednosti.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()