Bahar pred duel sa Sitijem: Zvezdi treba srećan dan, a njima loš

Trener engleskog velikana Pep Gvardiola na veoma lep način govorio je o Baraku Baharu.

18.09.2023. 20:28
  • Podeli:
barak bahar fk crvena zvezda-6508965c8efa8.webp Foto: FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde sutra će od 21 sat odmeriti snage sa Mančester sitijem u okvoru prve utakmice grupne faze Lige šampiona.

U ne baš tako sjajnoj atmosferi izabranici Baraka Bahara doputovali su u Mančester, s obzirom da su u subotu izgubili od Čukaričkog, ali taj meč crveno-beli moraju što pre da zaborave.

"Nismo imali mnogo vremena da razmišljamo o ovom meču, izgubili smo pre toga. Očekuje nas nova misija. Znamo protiv kakvog tima igramo. Imali smo dva dana da se pripremimo za Siti. Imali smo malo vremena, ali verujem u svoj tim", rekao je Bahar na konferenciji za medije pred sutrašnju utakmicu.

Trener engleskog velikana Pep Gvardiola na veoma lep način govorio je o Baraku Baharu.

"Lepo je čuti tako nešto od najboljeg trenera u istoriji, ali moramo da igramo dobro i najbitnije je da se usredsredimo. Posle meča sednem i razmislim, da li je moja ekipa igrala hrabro i pametno, onako kako ja očekujem od njih", rekao je trener crveno-belih. 

Zanimalo je novinare da li će kojim slučajem Zvezda menjati odbranu u odnosu na utakmicu sa Čukaričkim, ipak, Barak je odlučio da ostane tajanstven.

"Neću reći da li ću nešto menjati i šta, ali igramo protiv najboljeg tima na svetu. Znam da moramo da podignemo nivo, potreban nam je dobar plan i imamo ga. Zvezda mora da ima dobar, a Siti loš dan. Ali, biće nam potrebna i sreća", poručio je Bahar. 

Govorio je i o Naseru Đigi

"Videćemo da li će zaigrati sutra. Nedavno je stigao, ali se dobro uklopio. Ima mnogo samopouzdanja", podvukao je Bahar. 

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()