Belgijanac ne krije razočarenje: De Brujne nagovestio "kraj"?

On je nedavno napunio 33 godine,

01.07.2024. 21:06
  • Podeli:
de brujne AP PhotoHassan Ammar-6682fde77552d.webp Foto: AP PhotoHassan Ammar

Fudbaleri Belgije su poraženi u osmini finala Evropskog prvenstva od selekcije Francuske.

Jedan od najboljih igrača u istoriji belgijske reprezentacije Kevin De Brujne nije mogao da garantuje da će nastaviti da nastupa za nacionalni tim.

De Brujne je očekivano posle poraza od Francuske stao pred novinare, koji su ga između ostalog upitali i o nastavku karijere u reprezentativnom dresu.

"Još uvek je rano da mogu da odgovorim na to pitanje. Prvo moram da procesuiram ovaj poraz i eliminaciju sa Evropskog prvenstva. Iza mene je duga sezona, potrebno je da odmorim svoje telo i da napunim baterije. Svoju odluku ću doneti nakon leta", rekao je De Brujne.

Belgijanac je nedavno napunio 33 godine, a takođe ima ugovor sa Mančester sitijem do narednog leta, te i dalje nije siguran da će ostati na "Etihadu"

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()