Danas odluka o poslednja dva učesnika Superlige: Ko će u elitu?

Mečevi se igraju u Ivanjici i Pančevu

03.06.2024. 13:04
  • Podeli:
fudbal, lopta, teren pixabay-6508b02f1c848.webp Foto: Pixabay

Danas su na programu revanš utakmice baraža za popunu Superlige. Mečevi se igraju u Ivanjici i Pančevu.

Na teren će najpre igrači Javora i Tekstilca iz Odžaka koji je u prvom meču slavio rezultatom 1:0, a mogao je i ubedljivije, pa je pred četom Radovana Ćurčića nimalo jednostavan zadatak.

Ekipa iz Odžaka nadigrala je Ivanjičane u prvoj utakmici odigranoj na "Karađorđu" i mnogo toga će se pitati i danas na ovom gostovanju.

Tekstilac je, podsetimo, takmičenje u Prvoj ligi Srbije završio na četvrtoj poziciji ali je sada vrlo blizu ulaska u najviši rang takmičenja srpskog fudbala - prvi put u istoriji.

Ako to i učini biće još jedan tim koji će naredne sezone igrati domaće utakmice na iznajmljenom stadionu Vojvodine.

Drugi meč, u Pančevu, igraju Železničar i Inđija.

Ekipa Tomislava Sivića ima prednost od 2:1 koju je donela sa gostovanja pa će pred svojim navijačima imati lepu priliku da ostvari rezultat koji će joj garantovati igranje elite i naredne sezone. 

Superligu će naredne sezone igrati OFK Beograd i Jedinstvo, dok su mesta u elitnom rangu izgubile ekipe Voždovca i Radnika.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()