Danci odmarali pred Srbiju: Vraća se važan igrač

Meč Srbije i Danske igra se u utorak

23.06.2024. 08:45
  • Podeli:
Danska Eriksen EURO24-666f17fc1a2e9.webp Foto: AP Photo

Fudbaleri Danske su u petak imali dan oporavka, subota je bila slobodna, a u nedelju će početi pripreme za odlučujući meč sa "Orlovima" u Minhenu.

Selektor Hjulmand je želeo da imam maksimalan mir pred poslednji meč u C grupi, a najavljeno je i da će Danci u ponedeljak, dan pred utakmicu, imati samo kraći trening u trajanju od 45 minuta.

On je dakle rešio da igrače odvoji od novinara, kao što je učinio i pred poslednji meč kvalifikacija za šampionat, ali ne i u Kataru.

"Da li sam zatvorio neki trening u Kataru? Nisam? Bila je to greška", nasmejao se Hjulmand u razgovoru sa novinarima posle meča sa Englezima.

 Danci nemaju problema sa povredama igrača.

Tomas Dilejni, koji je zbog stomačnih tegoba propustio meč sa Englezima u Frankfurtu, vraća se u pogon i biće spreman za meč sa Srbijom 25. juna.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()