Putin: Rusija će proizvoditi rakete srednjeg i manjeg dometa kao odgovor Amerikancima

Danas je, kako je ocenio, poznato da SAD ne samo da proizvode te sisteme, nego ih i prebacuje u Evropu - na vojne vežbe u Dansku

28.06.2024. 21:13
  • Podeli:
rakete, raketa, naoružanje, projektili - shutterstock-658f31ca00fed.webp Foto: Shutterstock

Moskva mora da započne proizvodnju raketa srednjeg i manjeg dometa, kako bi bila u mogućnosti da odgovori na akcije Vašingtona, rekao je danas ruski predsednik Vladimir Putin na operativnom sastanku sa članovima Saveta bezbednosti Rusije.

"Mi smo 2019. godine saopštili da nećemo proizvoditi te rakete i da ih nećemo raspoređivati sve dok SAD ne budu raspoređivale te sisteme u nekom regionu sveta“, podsetio je Putin, prenosi RIA Novosti.

Danas je, kako je ocenio, poznato da SAD ne samo da proizvode te sisteme, nego ih i prebacuje u Evropu - na vojne vežbe u Dansku.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()