Duljaj nije zadovoljan, ali se ne predaje: Po teškom terenu je teško stvarati prilike

Okliznuli su se crno-beli u Lučanima

17.03.2024. 16:08
  • Podeli:
igor duljaj, 17 feb 2024 - Dusan Milenkovic ATAImages-65d0f40c948b6.webp Foto: Dusan Milenkovic/ATAImages

Trener fudbalera Partizana Igor Duljaj izjavio je da crno-beli nisu zadovoljni remijem sa ekipom Mladosti u 26. kolu Superlige Srbije.

Fudbaleri Mladosti i Partizana odigrali u Lučanima bez pobednika, 1:1. Ekipa iz Humske je na poslednja tri meča u domaćem šampionatu zabeležila dva remija i jedan poraz.

"Ne možemo nikako da budemo zadovoljni rezultatom. Po veoma teškom terenu, veoma je teško igrati i stvarati prilike. Preterivali smo sa držanjem lopte u svojim nogama kada smo imali dve prilike. Mi se ne predajemo, idemo dalje", izjavio je Duljaj po završetku meča za TV Arena sport.

Fudbaleri Partizana se nalaze na drugom mestu na tabeli SLS sa 61. bodom.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()