Duško i Nika Tošić slučajno završili u kadru na EURO: Pogledajte hit reakcije sa meča Srbija-Engleska

Vatreni navijači

19.06.2024. 20:14
  • Podeli:
dusko nika tošić-667320608970c.webp Foto: Instagram/Printscreen/duskotosic

Fudbaler Duško Tošić odveo je ćerku Niku u Nemačku, kako bi zajedno, uživo pratili Evropsko prvenstvo.

Nika je u dresu Srbije vatreno navijala za Orlove u meču protiv Engleske, a tokom utakmice nije se odvajala od tate.

Jedan poznati jutjuber koji se takođe zatekao na stadionu, snimao je vlog tokom utakmice, pa je tako slučajno usnimio i Tošiće.

Nika i Duško su jedno vreme srdačno navijali, fudbaler je uzeo telefon i zabeležio trenutak meča, a potom su oboje seli, ne baš dobro raspoloženi.

Oboje su, reklo bi se po njihovim izrazima lica, bili razočarani što Srbija gubi, zbog čega su skoro do kraja utakmice presedeli.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()