Fudbaleri Crvene zvezde deklasirali Jedinstvo na startu nove sezone

Crvena zvezda u drugom kolu dočekuje lučansku Mladost, dok će Jedinstvo u Lazarevcu dočekati Partizan.

20.07.2024. 22:01
  • Podeli:
zvezda_vs_partizan_24042024_0101-667fb5bb404d2.webp Foto: Bane T. Stojanovic/ATAImages

Fudbaleri Crvene zvezde deklasirali su ubsko Jedinstvo rezultatom 4:0 u meču prvog kola Superlige Srbije. 

Zvezda je utakmicu protiv debitanta u Superligi rešila za samo pet minuta, a strelac prva dva gola bio je Šerif Ndiaje. Senegalcu je u 18. minutu asistirao Ognjen Mimović, a u 23. Luka Ilić.

Treći gol dao je Aleksandar Katai u 54. minutu. Posle dodavanja Hvang In Boma, kapiten Zvezde je rutinski matirao golmana gostiju Vukašina Jovanovića, preciznim udarcem sa ivice šesnaesterca.

U 69. minutu Bruno Duarte je dao gol za Zvezdu na debiju, samo minut posle ulaska u igru. Brazilac je natrčao na odbijenu loptu i rutinski je poslao u mrežu sa nekih sedam metar

Crvena zvezda u drugom kolu dočekuje lučansku Mladost, dok će Jedinstvo u Lazarevcu dočekati Partizan.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()