Vaterpolisti Novog Beograda ubedljivi na startu turnira "Vlaho Bato Orlić"

Pitanje pobednika rešeno je u trećoj deonici

05.09.2024. 22:30
  • Podeli:
vaterpolo, lopta za vaterpolo - shutterstock_1911717718-66a9d38006309.webp Foto: Shutterstock

 Vaterpolisti Novog Beograda pobedom su započeli učešće na međunarodnom turniru "Vlaho Bato Orlić“, pošto su  u prvom meču grupe A savladali nemački Špandau rezultatom 22:13 (6:4, 3:5, 5:2, 8:4).

Iako su Novobeograđani bili oslabljeni neigranjem iskusnih internacionalaca Dimitriosa Skumpakisa, Angelosa Vlahopulosa i golmana Frančeska De Mikelisa, ekipa trenera Živka Gocića ipak je pokazala klasu i zasluženo je ubedljivo trijumfovala.

Pitanje pobednika rešeno je u trećoj deonici, a prava goleada domaćih viđena je u poslednjoj deonici.

Najefikasniji u ekipi Novog Beograda bio je Vasilije Martinović sa sedam golova, dok se Marko Dimitrijević četiri puta upisao u listu strelaca.

Naredni meč na turniru Novobeograđani igraju u petak, protiv Valisa iz Valjeva takođe od 19 časova i 30 minuta.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()