Fudbaleri Javora i Vojvodine remizirali u Ivanjici

U narednom kolu ekipa Javora gostuje IMT-u, dok Vojvodina na svom stadionu dočekuje fudbalere Voždovca

02.03.2024. 16:14
  • Podeli:
fk javor, 27 avg 2023 - Dusan MilenkovicATAImages-65e87b4ad2b94.webp Foto: Dusan Milenkovic/ATAImages

Fudbaleri Javora i Vojvodine odigrali su danas u Ivanjici nerešeno 2:2 (0:1) u utakmici 23. kola Superlige Srbije.

Posle remija Vojvodina je napredovala jednu poziciju i sada je na 7. mestu na tabeli sa 31 bodom, dok je Javor napredovao i sada je na 13. poziciji sa 22 boda.

Golove za domaći tim postigli su Radivoj Bosić u 65. minutu i Lazar Micić u 73. minutu. Precizni za goste bili su Kaleb Zadi u 33. minutu i Andrija Radulović u 55. minutu.

U narednom kolu ekipa Javora gostuje IMT-u, dok Vojvodina na svom stadionu dočekuje fudbalere Voždovca.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()