Fudbaleri Vojvodine slavili na gostovanju u Nišu

Pobedili Radnički iz Niša rezultatom 4:1

28.02.2023. 18:43
  • Podeli:
vojvodina radnički twitter @LensFans1906_4-63fe3d31e2700.webp Foto: Twitter@LensFans1906_4

Fudbaleri Vojvodine pobedili su danas na gostovanju ekipu Radničkog iz Niša 4:1 (2:0) u okviru 24. kola Superlige Srbije.

Golove za klub iz Novog Sada postigli su Filip Malbašić u 9. minutu, Dejan Zukić u 18. minutu i 58. minutu, dok je mrežu u 64. minutu zatresao i Uroš Nikolić.

Jedini gol za domaću ekipu postigao je Nemanja Belaković u 83. minutu.

Vojvodina je trenutno na petom mestu na tabeli SLS sa 42 osvojena boda, dok je ekipa iz Niša 12. sa 22 osvojena boda.

U narednom kolu Vojvodina gostuje ekipi Voždovca, dok fudbaleri Radničkog iz Niša gostuju u Novom Sadu ekipi Mladosti.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()