Hrvati hvale Vlahovića: Jak je i može mnogo, čak i do 30 golova

Hrvatski stručnjak, trenutno bez posla otkad je napustio klupu Lacija u junu, biranim rečima pričao je o srpskom golgeteru.

17.10.2024. 10:40
  • Podeli:
Teun Kopmejners, dušan vlahović, fk juventus - 17 sept 2024 - profimedia-0914363533-6707e3df6908a.webp Foto: Profimedia

Utakmice Juventusa i Lacija uvek su privlačile veliku pažnju, poznato je kolika netrpeljivost vlada između dva kluba, a veza između njih je Igor Tudor – čovek koji je bio igrač Bjankonera, a trener Rimljana. Najavio je utakmicu i u prvi plan stavio Dušana Vlahovića.

Hrvatski stručnjak, trenutno bez posla otkad je napustio klupu Lacija u junu, biranim rečima pričao je o srpskom golgeteru i poručio da bi mogao čak da postigne 30 golova ove sezone.

"Ne dozvoljavam sebi da dajem savete onima koji znaju dobro da rade svoj posao kao Đuntoli, koji je angažovao prave igrače za novog trenera. Po mom mišljenju, Vlahović je veoma jak, možda ima propustio je nekoliko šansi za više golova, ali je i postigao. Uradiće mnogo, može da dostigne 25 ili 30 golova ove sezone", rekao je Tudor.

Stara dama je prošlog leta investirala ozbiljan novac u pojačanja poput Teuna Kopmejnersa, Daglasa Luisa, Nika Gonsalesa, Kefrena Tirama...

"Tim je pravljen da pruži zadovoljstvo navijačima. U Juventusu sam bio osam godina, dobio sam šampionski DNK i klub je to napravio od mene. Da li može do Skudeta? Inter je favorit, a iza njega su Napoli, Juventus i Milan", realan je Tudor.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()