Inter Majami najavio kada otvaraju novi stadion: Svi čekaju da se lopta zakotrlja na velelepnom zdanju

Stadion Čejs nalaziće se u Parku slobode koji će se prostirati na površini od 131 hektara.

07.09.2024. 07:30
  • Podeli:
stadion inter majami intermiamicf-66dacf296d627.webp Foto: Instagram/PrintScreen/intermiamicf

Inter Majami će se na novi stadion Čejs useliti tokom 2026. godine, objavio je klub sa Floride.

Inter od prvog dana u Mejdžor ligi koristi stadion u Fort Lauderdejlu, ali neprestano radi na gradnji novog zdanja sa 25.000 gledalaca.

"Prateći naš moto 'Sloboda snova' marljivo smo gradili nešto izuzetno, mesto gde će svaki navijač ceniti nezaboravne fudbalske trenutke. Dok očekujemo otvaranje našeg novog stadiona, sa nestrpljenjem očekujemo stvaranje mesta svetske klase koje odražava našu strast, posvećenost i kolektivne snove naše zajednice u Južnoj Floridi", stoji u saopštenju kluba.

Stadion Čejs nalaziće se u Parku slobode koji će se prostirati na površini od 131 hektara. 

U okviru kompleksa nalaziće se tereni omladinske škole, atletski stadion, prostor namenjen rekreaciji stanovnika Majamija, a nisu zaboravljeni i prostori za zabavu, restorane, hotele, prodavnice, kancelarijski prostor i prostor za zabavu u kojem će se održavati koncerti velikih međunarodnih zvezda.

"Park slobode u Majamiju je kulminacija dugogodišnjeg napornog rada i želje da se ostvari vizija i stvori trajno nasleđe za navijače i zajednicu Majamija i Južne Floride. Tako sam srećan što vidim da se taj san konačno ostvaruje", rekao je Dejvid Bekam, nekadašnji fudbaler Mančester junajteda, Reala, Pari sen Žermena, Milana i bivši reprezentativac Engleske.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()