Iz Uba u Premijer ligu: Njukasl zvanično predstavio Srbina

Kako je Matić govorio - Vidić sa Uba

20.07.2024. 12:44
  • Podeli:
GS6zVXLWsAAEuRL-669b948fa74be.webp Foto: X/@NUFC

Miodrag Pivaš (19) je i zvanično novi fudbaler engleskog premijerligaša Njukasla, saopštio je klub.

Pivaš je prethodnu sezonu proveo u Jedinstvu sa Uba, tada članu Prve lige Srbije, a pomogao je svom timu da izbori plasman u Superligu Srbije.

"Neverovatno je pridružiti se tako velikom klubu kao što je Njukasl i jedva čekam da počnem. Vidim projekat kluba i izgleda sjajno, što me je ubedilo da potpišem za Njukasl. Vidim da su se mladi igrači ovde veoma dobro razvili i želeo bih da uradim isto - da se razvijem i uđem u prvi tim Njukasla. Veoma sam uzbuđen i jedva čekam da počnem", rekao je Pivaš na predstavljanju.

O kvalitetima ovog momka govorio je Nemanja Matić, tvrdio je da ima novog Vidića na Ubu, ali su mu se mnogi smejali.

Za Pivaša je sada samo nebo granica.

Miodrag je prošao mlađe kategorije fudbalske reprezentacije Srbije, a igrao je za sastav do 17 godina.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()