Junak Engleske Belingem: Bili smo na 20 sekundi od ispadanja

Spasio svoj tim u poslednjim trenucima susreta

30.06.2024. 21:55
  • Podeli:
belingem AP PhotoAntonio Calanni-6681b6562575f.webp Foto: AP PhotoAntonio Calanni

Fudbaler Engleske Džud Belingem je bio prilično zadovoljan nakon meča sa Slovačkom gde je njegov tim izborio plasman u četvrtfinale Evropskog prvenstva.

On je u petom minutu nadoknade, makazicama, doneo izjednačenje svom timu.

Engleska je do pobede došla pogotkom Harija Kejna u prvom minutu produžetaka – 2:1.

"Generalno, mislim da je ovo bila dobra predstava. Pokazali smo karakter. Igranje za Englesku bi trebalo da bude jedna od najponosnijih stvari u karijeri fudbalera. Postoji veliki pritisak. Teško je poreći da je to jedan od najvažnijih trenutaka u karijeri. Bili smo na 20-30 sekundi od ispadanja sa EURO", rekao je Belingem.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()