Kejn: Imamo još jednu utakmicu da ispišemo istoriju

Meč Engleske i Španije igra se u nedelju

10.07.2024. 23:45
  • Podeli:
Hari Kejn i fudbaleri Engleske-638db90c0279d.webp Foto: AP Photo/Manu Fernandez/Tanjug

Fudbaleri Engleske savladali su Holandiju posle preokreta (2:1), a u finalu Evropskog prvenstva, u nedelju od 21 sat igraće protiv Španije.

Kapiten tima, Hari Kejn je izneo utiske posle meča.

"Ispisali smo istoriju. Neverovatno dostignuće, tako sam ponosan, bio je težak turnir. Ostao je još jedan meč u nedelju. Oli je čekao, bio strpljiv, kakav finiš. Mislim da smo bili bolji tim, posebno u prvom poluvremenu. Zasluženo smo pobedili. Bio sam zadovoljan što sam izašao i onda smo postigli gol", rekao je Kejn i dodao:

"Imamo još jednu utakmicu da ispišemo istoriju, 90 minuta, penali, šta god je potrebno".

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()