Klop i zadovoljan ima zamerke: Nekako se uvek mučimo protiv Brajtona

Mogu da budu zahvalni Sitiju i Arsenalu

02.04.2024. 12:43
  • Podeli:
jurgen-klopp-reuters.jpg Foto: Reuters

Menadžer Liverpula Jirgen Klop kaže da je njegova ekipa zasluženo dobila Brajtona i podvukao da je defanziva bila slabiji deo tima u trijumfu 2:1.

Liverpul je posle remija Sitija i Arsenala usamljen na vrhu tabele.

"Voleo bih da nismo gubili 1:0. Voleo bih da smo imali 5:0. Ali, ovo je najbolje što smo mogli protiv Di Zerbijebovog Brajtona“, rekao je Klop.

’’Igrački, nije bilo loše. Defanzivno, moglo je bolje. Ali, nekako se uvek mučimo protiv Brajtona, ovo je u redu. Jedna od poslednjih deset, treba samo da nastavimo", dodao je Nemac.

Liverpul u četvrtak, u okviru 31. runde Premijer lige, dočekuje poslednji Šefild junajted.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()