Klop uveren: Fudbalska reprezentacija Španije može da osvoji Evropsko prvenstvo

Španija će u petak od 18 časova igrati u četvrtfinalu EP protiv Nemačke

03.07.2024. 11:43
  • Podeli:
jurgen klopp_profimedia-1666172221172.webp Foto: Profimedia

Nekadašnji menadžer Liverpula Jirgen Klop izjavio je da je Španija favorit za osvajanje titule na Evropskom fudbalskom prvenstvu u Nemačkoj, prenosi danas Dejli mejl.

Klop se trenutno sa suprugom Ulom odmara na Majorki. 

Britanski mediji navode da je nemački stručnjak u razgovoru sa novinarkom I-Es-Pi-Ena (ESPN) Agostinom Larokom prokomentarisao prognozirao favorite na EP.

"U ovom trenutku mi se čini da Španija može da ide do kraja", rekao je Klop.

"Ali, Nemačka je dobra. Francuska je dobra, a Engleska će definitivno da bude bolja", dodao je nemački stručnjak.

Španija će u petak od 18 časova igrati u četvrtfinalu EP protiv Nemačke, dok će se tri sata kasnije sastati Portugalija i Francuska.

U subotu će biti odigrana preostala dva duela četvrtfinala EP, a sastaće se Engleska - Švajcarska i Holandija - Turska.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()