Ko je spremniji Tadić ili Rajković? Milenkovićev odgovor je jasan

Veliku buru izazvao je kapiten Tadić izjavom da je najspremniji igrač u ekipi

18.06.2024. 15:30
  • Podeli:
milenkovic tanjug nemanja jovanovic-66718ba26a792.webp Foto: Tanjug/Nemanja Jovanović

Fudbalska reprezentacija Srbije posle prvog kola na Evropskom prvenstvu nema bodova, ali se oni očekuju posle duela sa Slovenijom.

Na konferenciji za medije pred meč drugog kola se našao Nikola Milenković,  koji je dao odogovor na jedno zanimljivo pitanje.

Posle utakmice protiv Engleske, Dušan Tadić je uzburkao javnost izjavom da je najspemniji fudbaler u reprezentaciji, na tu izjavu se nadovezao Predrag Rajković koji tvrdi da je on najspremniji u timu orlova.

Tim povodom je Milenkoviću postavljeno pitanje, koji igrač je spremniji, Tadić ili Rajković.

"A što se tiče drugog pitanja to morate da pitate njih. Atmosfera je stvarno sjajna i to smo pokazali na utakmici protiv Engleske gde su momci dali sve od sebe i podneli veliku žrtvu i videlo se da se gine za dres i za grb pa mogu da ponovim da je sjajna atmosfera", rekao je štoper Srbije.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()