Lautaro Martinez: Polufinale će biti pravi spektakl

Najvažnije je da radiš i ne odustaješ, upravo sam to i napravio, kaže golgeter Intera

20.04.2023. 16:37
  • Podeli:
Lautaro Martinez-63c3d94196d84.webp Foto: Profimedia

Fudbaler Intera Lautaro Martinez izjavio je da očekuje spektakl u polufinalu Lige šampiona protiv gradskog rivala Milana, prenose italijanski mediji.
Inter je u četvrtfinalu Lige šampiona eliminisao Benfiku, dok je Milan u dva meča bio bolji od Napolija.

Martinez je u remiju sa Benfikom (3:3) u revanš meču četvrtfinala najkvalitetnijeg evropskog klupskog takmičenja postigao jedan gol za svoj tim.

Argentinski napadač se često nalazi na meti kritika zbog loše igre.

"U svietu fudbala je to normalno, nekada lopta hoće u mrežu, nekada ti to nikako ne uspe. Najvažnije je da radiš i ne odustaješ, upravo sam to i napravio. Srećan sam što sam član ovog velikog kluba i veselimo se ovom plasmanu. Polufinale s Milanom u Ligi šampiona biće pravi spektakl. Ulozi će biti veliki i verujem da ćemo da budemo na visini zadatka. Ipak, do tog dvomeča moraćemo da se fokusiramo na utakmice u Serije A", rekao je Martinez.

Milan će biti domaćin u prvom meču polufinala LŠ, koji će biti odigran 10. maja. Revanš duel je na programu šest dana kasnije, a domaćin će biti ekipa Intera.

U drugom polufinalu LŠ sastaće se aktuelni evropski šampion Real i Mančester siti.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()