Luka Jović u Pragu polomio nos i ostao bez pehara

Glavobolju sad ima i selektor Srbije Dragan Stojković Piksi

08.06.2023. 13:16
  • Podeli:
Luka Jović-6481b42b246dd.webp Foto: AP Photo/Darko Vojinovic/Tanjug

Luka Jović je u finalu Lige konferencije polomio nos i zbog toga neće biti na raspolaganju nacionalnom timu Srbije za prijateljski meč sa Jordanom, odnosno zvanični sa Bugarskom u Ligi nacija

Srpski internacionalac je tokom drugog poluvremena meča sa Vest Hemom ostao u svlačionici, a trener Viole Vinćenco Italijano je rekao i razlog, čime je iznanadio fudbalsku javnost.  

"Jović je iza sebe imao sjajnu partiju, ali je nažalost polomio nos i morali smo da ga zamenimo", rekao je Italijano.

Umesto njega na teren je ušao Kabral, a Fjorentina je golom u 90. minutu ostala bez produžetaka i bez titule šampiona Lige konferencije. 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()