Mekalister na pregledima u Liverpulu

Argentinski fudbaler u važećem ugovoru ima otkupnu klauzulu

06.06.2023. 15:03
  • Podeli:
Tan2023-05-0423251253_8 aleksis mekalister AP PhotoKirsty Wigglesworth-6454c281eafab.webp Foto: Tanjug/AP Photo/Kirsty Wigglesworth

Fudbalski klub Brajton dozvolio je argentinskom reprezentativcu Aleksisu Mekalisteru (24) da obavi lekarske preglede u Liverpulu uoči transfera u klub sa "Enfilda", prenosi "Skaj sports".

Mekalister ima ugovor sa Brajtonom do 30. juna 2025. godine uz mogućnost produženja na još jednu sezonu. Argentinski fudbaler u ugovoru ima otkupnu klauzulu između 45 i 55 miliona funti.

Britanski mediji navode da bi Mekalister do kraja dana trebalo da završi medicinske preglede u Liverpulu, a u sredu će potpisati ugovor sa klubom sa "Enfilda".

Mekalister je član Brajtona od 2020. godine, a ove sezone je postigao 12 golova na 40 utakmica. On je prošle godine sa selekcijom Argentine osvojio titulu na Svetskom prvenstvu u Kataru.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()