Milojević prelomio: Zvezdin "Mesi" debituje protiv Partizana

Šef stručnog štaba crveno-belih u "gura u vatru" mladog fudbalera

23.09.2024. 15:05
  • Podeli:
andrija maksimović Bane T. StojanovicATAImages-66f165ca7d58e.webp Foto: Bane T. Stojanovic ATAImages

Velike probleme u Crvenoj zvezdi je stvorila povreda Ognjena Mimovića, pa je pozicija desnog beka izazvala glavobolju treneru crveno-belih.

Velike dileme je imao Milojević, da li da na to mesto stavi Nasera Đigu, kome to nije prirodna pozicija, ali se na kraju odlučio za mladog Andriju Maksimovića, koji će tako biti drugi bonus na derbiju u dresu Crvene zvezde, saznaje Mocart sport.

 Điga će  prekomandovati na mesto štopera, gde će biti u paru sa Urošem Spajićem.

On je u Zvezdu stigao sa 12 godina, da bi vrlo brzo bio prebačen u omladince, a potom prebačen u Grafičar.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()