Milojević zahvalio navijačima, čestitao igračima, pa se osvrnuo na novu legendu Superlige Srbije

Ovo je bila poslednja provera Zvezde pred gostovanje Monaku, 22. oktobra od 18.45 časova, u trećem kolu Lige šampiona

18.10.2024. 19:21
  • Podeli:
vladan milojević, 23 april 2024 - foto Tanjug Jadranka Ilić (2)-6627cb8541fd5.webp Foto: Tanjug/Jadranka Ilić

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević izjavio je danas da je zadovoljan kako su igrači odigrali utakmicu protiv Radničkog iz Niša. Crveno-beli su danas pobedili Radnički sa 5:1 u meču 12. kola Superlige Srbije.

"Bilo je dosta dobrih momenata, s obzirom na to da sam već rekao da su reprezentativci dosta kasnili sa povratkom. Izašli smo u nešto drugačijem sastavu. Zadovoljan sam prikazanom igrom. Diktirali smo igru, otvorili utakmicu na pravi način. Čestitam igračima Radničkog i njihovom treneru na prikazanoj igri, želeli su da igraju i da se nadmeću. Idemo dalje", rekao je Milojević, prenosi klupski sajt.

Trener Crvene zvezde je čestitao Aleksandru Kataiju, koji je danas postao živa legenda Superlige Srbije - najbolji strelac u istoriji ovog takmičenja.

"Dosta puta sam pričao o Luki Iliću kao igraču, vratilo mu se danas na pravi način. Šta reći za Kataija, čestitam mu od srca, mislim da je to apsolutno zaslužio. Ima dosta toga još da pruži, pravi je lider u svlačionici i primer ovim mladim igračima. Rekao sam da želimo da vidimo Veljka Milosavljevića, zaslužio je to svojim igrama u Grafičaru i reprezentaciji. Dobijaće i on minute. Imamo dosta mladih igrača u miksu sa starijima, tako da bi to trebalo da izgleda dobro", dodao je Milojević. 

On je zahvalio navijačima na podršci i istakao da će večeras biti uz košarkaše Crvene zvezde na utakmici protiv Barselone, koja se igra u Beogradskoj areni.

"Drago mi je da su navijači došli. Što se tiče košarkaša, mi smo jedna porodica i uvek ćemo podržavati sportiste našeg Sportskog društva. Ovoga puta ćemo imati priliku da gledamo spektakl i nadamo se pobedi" zaključio je Milojević.

Ovo je bila poslednja provera Zvezde pred gostovanje Monaku, 22. oktobra od 18.45 časova, u trećem kolu Lige šampiona.

Crveno-beli su prvi tabeli Superlige Srbije sa 31 bodom, u sledećem kolu igraće protiv Spartaka iz Subotice.

Standings provided by Sofascore
  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()